Over mij

IMG_1780 (1)

Allereerst wil ik mij even voorstellen.

Ik ben Ans Klein, getrouwd met Paul.
Samen hebben wij vier volwassen kinderen en een aantal kleinkinderen.

Ik heb de uitvaartopleiding Meander in Zwolle gevolgd en met succes afgesloten. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar voor collega’s als gastvrouw tijdens uitvaarten gewerkt. Intussen had het plan zich ontwikkeld om een afscheidsruimte te gaan bouwen. Het heeft wat voeten in de aarde gehad voor alle voorwaarden en vergunningen rond waren. In 2014 hebben we de tuin opgeknapt om deze plek als trouwlocatie voor het huwelijk van onze dochter te kunnen gebruiken. Het was voornamelijk ook van mij een wens om deze plek voor meer mensen toegankelijk te maken, zodat er meer genoten kan worden van de rust, de schoonheid en de groene omgeving op een onverwachte plek.

Ik heb een aantal jaar in het basisonderwijs gewerkt als groepsleerkracht. Mijn man werkt al ruim 40 jaar als zelfstandig hovenier. In ons drukke gezin en naast het bedrijf van Paul waren mijn bezigheden vooral gericht op het zorgen voor mensen die dat in een bepaalde periode nodig hadden. Naast mijn hobby’s, de zorg voor ons gezin en onze dieren bleef ik zoeken naar een invulling van mijn tijd waar ik volledig achter stond.
Na het overlijden van een vriend van ons, werd het voor mij duidelijk dat ik in de uitvaart wilde gaan werken.

Nu is dan de bouw van chalet ‘De Kleine Poort’ gerealiseerd en de start van een afscheidsruimte een feit.