Gastenboek

august-23-2016_0041-2

Graag nodig ik je uit om hier je ervaringen met De Kleine Poort te delen.

7 thoughts on “Gastenboek”

 1. In deze rustige omgeving is het fijn om op een gepaste manier afscheid te nemen van een dierbare. Niet alleen de rust, maar ook de ruimte is zeer knus. Bijzonder om op deze manier de laatste aandacht te kunnen geven, waarbij jezelf ook volledig tot rust kan komen en je gedachten goed kan ordenen.
  Deze locatie is echt uniek te noemen.

 2. Het was heel fijn om de gastvrijheid van mevrouw Ans Klein te ervaren tijdens de dagen tussen het overlijden en de uitvaart. Alles tot in de puntjes voor ons verzorgd. Wij zijn zo blij dat wij voor deze locatie gekozen hebben! Ook de condeolance heeft zij uitstekend verzorgd. alle lof!

 3. Wij zijn voornemens een tuinchalet te kopen en mochten bij Ans Klein in haar tuinchalet komen kijken er oriëntatie.
  Zij gebruikt het chalet voor een bijzondere doel, het afscheid van een dierbare, wat een geweldige sfeer en gastvrijheid.
  Heel hartelijk dank voor de tijd die u voor ons genomen heeft het heeft ons verder geholpen. We kunnen een ieder aanraden deze gelegenheid voor dit doel te gebruiken vr gr Fam Salemink

 4. Het is fijn dat je hier op een rustgevende locatie afscheid kan nemen van je dierbare. Je word hier zo vriendelijk ontvangen en ze staan je altijd te woord. Alles is hier goed geregeld en verzorgd tot aan de uitvaart. De tuin en de ruimte/blokhut die je tot je beschikking hebt geeft veel rust en daardoor kan je rustig afscheid nemen van je dierbare.
  Locatie is uniek en alle lof voor Ans Klein. Erg bedankt hiervoor.

 5. Wij zijn heel blij dat we voor deze locatie hebben gekozen, we hebben in alle rust afscheid kunnen nemen. Doordat Ans ons “ontzorgde” konden wij voor elkaar zorgen en de condoleance en uitvaart voorbereiden op een ontspannen manier.
  Het feit dat wij konden komen en gaan wanneer het ons uitkwam heeft zowel moeder als ons veel goed gedaan.
  Ans bedankt voor je goede zorgen, niets dan lof voor jou en deze mooie locatie.

 6. Zelfs met het warme weer was het goed om in en rond De Kleine Poort te zijn. We hebben op een rustige, ontspannen manier afscheid kunnen nemen. De condoleance in de tuin was ongedwongen en voor de kleine kinderen was het fijn dat zij hun eigen gang konden gaan. De gasten waren erg positief over de hele mooie locatie. Een mooiere plek hadden wij niet voor moeders kunnen verzinnen.

 7. Wij hebben hier afscheid genomen van onze moeder en schoonmoeder. Wat een prachtige plek, waar wij ons meteen thuis voelden. De lieve zorgen van Ans waren een grote steun in de moeilijke periode na dit overlijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *